Célunk, hogy Ügyfeleink minél hatékonyabban és minél nagyobb kötetlenségben tudják elvégezni feladataikat. Cégünk éppen ezért hozta létre a Haszonbérautó szolgáltatását, hogy igazodva a mai munkaerőpiaci változásokhoz, minél szélesebb skálán, minél kötetlenebb lehetőséget teremtve nyújtson szolgáltatást Partnerei részére, megspórolva ezzel a rengeteg adminisztrációt, biztosítási és autópálya használati költségeket.

Sokszor találkozunk azzal a jelenséggel a piacon, hogy kisebb Vállalkozók, nem tudnak beinvesztálni megfelelő haszongépjárműbe, más esetekben pedig azzal, hogy 1-1 projektmunka miatt indokolatlan lenne egy beruházás, de olyan esetekkel is egyre nagyobb számban találkozhatunk, hogy a Magánszemélyek, és kis Egyéni Vállalkozók nem tudják megfelelően ellátni és leszervezni a saját feladataikat, mert nincs elegendő munkaerő a piacon.

A fenti felsorolásból kitűnik, hogy Cégünk olyan célt tűzött ki maga elé, amivel támogatni tudja a piac megfelelő véráramlását és egyfajta hiánypótló funkciót lásson el, mint a Vállalkozások, mint pedig a Magánszemélyek számára. Rugalmas bérleti szerződésnek köszönhetően hosszú távú, vagy akár 1 napos bérlet választása is lehetséges.

A járműpalettánk a kis puttonyos haszongépjárművektől, a furgonokon át, a több tonnás tehergépjárműig terjed. Flottánk bővítése folyamatos, a piaci igényekhez igazodva. Budaörsi elhelyezkedésünk miatt, könnyedén megközelíthetőek vagyunk, mint az M0-ás, mint az M1-es, M5-ös, M6-os és az M7-es autópályák irányából.